Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 22/2/2015

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 22/2/2015 προβλέπεται άστατος. 

Ο ουρανός θα είναι νεφελώδης καθ`όλη τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρώτες μεσημβρινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι). Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι).

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ και από τις πρωινές ώρες και μετά θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται κατά διαστήματα να αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ.

Θα επικρατήσει ισχυρός κυματισμός στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον Ν-ΝΑ άνεμο.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, κυρίως από τις απογευματινές ώρες και μετά, με αποτέλεσμα κάποια διαστήματα να πέφτει λασποβροχή.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής που επηρεάζει τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της Καλαμάτας θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου