Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 1/2/2015

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 1/2/2015 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και αρκετά διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται κατά διαστήματα ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Από τις απογευματινές έως και τις πρώτες βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις βραδινές ώρες και κυρίως προς το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 μποφόρ και τις βραδινές ώρες θα εξασθενίσουν στα 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σε υψηλές ποσότητες, με αποτέλεσμα τη δημιουργία θολούρας στην ατμόσφαιρα, ενώ θα πέφτει και λασπόβροχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου