Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 14/2/2019


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 14/2/2019 προβλέπεται νεφελώδης, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. 
                     
Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ελάχιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι αισθητή θερμοκρασία λόγω των ισχυρών ΒΑ ανέμων θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν πολύ ισχυροί, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 5-6 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 7-8 και τοπικά τα 9 μποφόρ, το μεσημέρι θα εξασθενίσουν, στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ.

Προσοχή, μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας κάτω από ψηλά δέντρα και ασταθείς κατασκευές. Επίσης οι πεζοί δείξτε προσοχή στα ιπτάμενα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου