Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 28/10/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 28/10/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι). Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης μπόρας σύντομης διάρκειας (όμβρου). Τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή κατά διαστήματα. Τις απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, και από τις πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου θα αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ. 
Προσοχή, μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας κάτω από δέντρα και ασταθείς κατασκευές. Επίσης οι πεζοί δώστε μεγάλη προσοχή σε πιθανά ιπτάμενα αντικείμενα. 

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν ΒΑ άνεμοι με ριπές που ενδέχεται να ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον ΒΑ άνεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου