Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 27/3/2015

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 27/3/2015 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος, κυρίως στο δεύτερο μισό της ημέρας. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα. Αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 3-4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα να πέσουν λασποβοχές, ενώ θα επικρατεί και θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου