Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Καταιγίδα αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Μεσσηνία

Καταιγίδα αναμένεται να πλήξει και το νομό Μεσσηνίας τις επόμενες ώρες. Ήδη ο καιρός στη δυτική Ελλάδα δίνει αρκετά ισχυρά φαινόμενα. Ισχυρές βροχοπτώσεις καταγράφονται στα νησιά του Ιονίου και αυτή τη στιγμή έντονα ηλεκτρικά αναφέρονται στην Πάτρα. Όπως μπορείτε να δείτε και στη δορυφορική το μέτωπο της κακοκαιρίας βρίσκεται νότια της Ζακύνθου και αναμένεται να εισβάλλει στη Μεσσηνία τις επόμενες ώρες από τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

1 σχόλιο:

  1. 'Οντως, σύμφωνα με την κίνηση του Ψυχρού μετώπου, που διασχίζει το Κεντρικό Ιόνιο αυτή τη στιγμή και κινείται Νότια-Νοτιοαανατολικά...
    Τα φαινόμενα πιθανόν να αρχίσουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, να είναι ισχυρά με ραγδαίες βροχοπτώσεις και υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ανεμοστρόβιλος τοπικά, ιδιαίτερα σε κάμπους, οπως των Φιλιατρών και ενδεχομένως και της Μεσσήνης, αλλά τα φαινόμενα θα είναι θα είναι μικρής διάρκειας και αύριο το πρωί θα ξημερώσει μια ηλιόλουστη ημέρα γενικά στον νομο, με κάποιες μόνο τοπικές νεφωσεις που θα αυξηθούν το βράδυ.
    Ήδη εδώ και περίπου 2 ώρες παρατηρείται αύξηση της εντάσης των ανέμων, Νοτιοανατολικών διευθύνσεων, προμήνυμα της αλλαγής του καιρού.
    Ας ελπίσουμε να μην παρατηρηθεί η παραμικρή ζημιά σε τυχόν αλλαγή του καιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή