Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 21/12/2016


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 21/12/2016 προβλέπεται αρχικά νεφελώδης. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας ο ουρανός θα είναι καθαρός.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία κυρίως από τις απογευματινές ώρες και μετά θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και από τις πρώτες απογευματινές ώρες και μετά θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο από τις απογευματινές ώρες και μετά θα πνέουν ισχυροί ΒΑ άνεμοι, με ριπές που θα ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου