Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 12/2/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 12/2/2014 προβλέπεται άστατος. Ψυχρό μέτωπο express, προερχόμενο από Αδριατική, θα μας απασχολήσει τις επόμενες 2 μέρες.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με κάποια ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Κατά διαστήματα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι). Επίσης υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε μικρές ποσότητες, με αποτέλεσμα η πρώτη βροχή να περιέχει και λάσπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου