Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Με αλυσίδες χθες η κυκλοφορία στον Ταΰγετο

Με αλυσίδες γινόταν μέχρι το μεσημέρι χθες η κίνηση των οχημάτων στον Ταΰγετο, λόγω παγετού καθώς είχε χιονίσει τα ξημερώματα. Αλυσίδες χρειάζονταν συγκεκριμένα από το 29ο μέχρι το 44ο χλμ.της εθνικής οδού Καλαμάτας - Σπάρτης.
Οπως μας είπε ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ Τάσος Νανόπουλος, η χιονόπτωση ήταν ελαφριά και η μηχανική αλατιέρα έριχνε από νωρίς αλάτι για παν ενδεχόμενο. Τόνισε δε πως τα μηχανήματα που είναι στη διάθεση της υπηρεσίας είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, καθώς: “Αφότου ήρθε νέος περιφερειάρχης, μας έδωσαν ό,τι χρειαζόμαστε και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει“. Μάλιστα μέχρι και μισθωμένο γκρέιντερ έχει τώρα η υπηρεσία, ενώ το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχαν πιστώσεις. Αρκετές φορές τότε ο κ. Νανόπουλος είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι “θα κλείσει ο Ταΰγετος“, κάτι που πλέον δεν πρόκειται να συμβεί.
Κ.Δ.

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία 21/1/2010

Παρακολουθείστε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες στον Ταϋγετο καθώς και την εικόνα από τις κάμερες από τη σελίδα μας: www.weather-messinia.gr/taygetos/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου