Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 24/1/2018


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 24/1/2018 προβλέπεται αρχικά άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια μικρά διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ.

Στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάλογα με την ύπαρξη ή όχι του υετού, ενδέχεται να κατέβουν και κάτω από τα 1000μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου