Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 22/10/2015

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 22/10/2015 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος, κυρίως στο δεύτερο μισό της ημέρας. 

Καθ`όλη τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, κυρίως τις πρώτες μεσημβρινές-μεσημβρινές ώρες. Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης. Κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες ή καταιγίδες. Επίσης τοπικά υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Προσοχή, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα, με υψηλές ραγδαιότητες. Υπάρχει μικρή πιθανότητα πλημμυρικών φαινομένων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-95%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ και προς τις βραδινές ώρες θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου