Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 1/4/2017


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 1/4/2017 προβλέπεται αρχικά αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από τις πρώτες απογευματινές έως και τις πρώτες βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις βραδινές ώρες ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, προς τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 31/3/2017


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 31/3/2017 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-70%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΔ διευθύνσεις,  με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες και μετά θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 30/3/2017


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 30/3/2017 προβλέπεται άστατος.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις βραδινές ώρες ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 29/3/2017


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 29/3/2017 προβλέπεται άστατος, στο δεύτερο μισό της ημέρας.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις πρώτες απογευματινές έως και τις βραδινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ελάχιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, προς τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 28/3/2017


O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 28/3/2017 προβλέπεται άστατος, στο δεύτερο μισό της ημέρας.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις πρώτες απογευματινές έως και τις πρώτες βραδινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ.