Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τεταρτη 1/6/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 1/6/2016 προβλέπεται μερικώς νεφελώδης. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 20-60%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μέτριες ποσότητες, με αποτέλεσμα να επικρατεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά το διάστημα που ο ουρανός δεν θα είναι νεφοσκεπής, θα βρίσκεται στο 9.0 (Πολύ Υψηλός).

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 31/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 31/5/2016 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Τις πρώτες πρωινές και πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 20-65%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μέτριες ποσότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά το διάστημα που ο ουρανός θα είναι καθαρός, θα βρίσκεται στο 9.0 (Πολύ Υψηλός).

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 30/5/2016


Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 30/5/2016 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-70%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μέτριες ποσότητες, με αποτέλεσμα να επικρατεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.8 (Πολύ Υψηλός).

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 29/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 29/5/2016 προβλέπεται νεφελώδης.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρωινές μέχρι και τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με τάση αύξησης, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά το διάστημα που ο ουρανός δεν θα είναι νεφοσκεπής, θα βρίσκεται στο 8.5 (Πολύ Υψηλός).

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 28/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 28/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Α-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.8 (Πολύ Υψηλός).

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 27/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 27/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν  σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε μικρές ποσότητες, από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 9.0 (Πολύ Υψηλός).

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 26/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 26/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.2 (Πολύ Υψηλός).

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 25/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 25/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 
 
Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
 
Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.
 
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.
 
Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.0 (Πολύ Υψηλός).

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 24/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 24/5/2016 προβλέπεται μερικώς νεφελώδης. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά το διάστημα που ο ουρανός δεν θα είναι νεφοσκεπής, θα βρίσκεται στο 8.8 (Πολύ Υψηλός).

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 23/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 23/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις, κυρίως αργά το βράδυ, προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, τις πρώτες απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.5 (Πολύ Υψηλός).

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 22/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 22/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα, ενώ τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ τις πρώτες απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Το φορτίο αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης θα μεταφερθεί προς την ανατολική Ελλάδα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 21/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 21/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού.Αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Επίσης υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης κατά τόπους. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και το βράδυ θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με τάση μείωσης από τις μεσημβρινές ώρες, ενώ θα πέσουν και λασποψιχάλες.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 20/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 20/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις βραδινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας ή καταιγίδες, κυρίως προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ και προς το βράδυ θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο τις μεσημβρινές ώρες οι ριπές ανέμου ενδέχεται να ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον Ν-ΝΑ άνεμο.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα, ενώ θα πέσουν και λασποψιχάλες.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 19/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 19/5/2016 προβλέπεται μερικώς νεφελώδης. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-70%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά τη διάρκεια που ο ουρανός δεν θα είναι νεφοσκεπής, θα βρίσκεται στο 8.0 (Πολύ Υψηλός).

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης. σε μικρές ποσότητες.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 18/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 18/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.0 (Πολύ Υψηλός).

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 17/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 17/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, θα υπάρξουν όμως και κάποιες αραιές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.0 (Πολύ Υψηλός).

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 16/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 16/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.0 (Πολύ Υψηλός).

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 15/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 15/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 14/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 14/5/2016 προβλέπεται μερικώς νεφελώδης. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-70%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε αυξημένες ποσότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 13/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 13/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας, ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 20-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε αυξημένες ποσότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 12/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 12/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί μπόρα σύντομης διάρκειας (όμβρος) ή σύντομη καταιγίδα. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μέτριες ποσότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα, ενώ θα πέσουν και λασποψιχάλες.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 11/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 11/5/2016 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Από τις πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου  αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μέτριες ποσότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 10/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 10/5/2016 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 9/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 9/5/2016 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 8/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 8/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις βραδινές ώρες ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες, από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 7/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 7/5/2016 προβλέπεται αίθριος στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 6/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 6/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και αρκετά διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 5/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 5/5/2016 προβλέπεται άστατος, κυρίως στο δεύτερο μισό της ημέρας. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις μεσημβρινές έως και τις πρώτες βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 4/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 4/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρώτες μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 55-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και από τις πρώτες βραδινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 3/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 3/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδας υπάρχει τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις βραδινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ. Το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού Κόλπου από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες οι ριπές ανέμου θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον ΝΔ άνεμο.

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 2/5/2016

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 2/5/2016 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρώτες μεσημβρινές και μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Επίσης υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης μπόρας σύντομης διάρκειας (όμβρου) ή καταιγίδας σύντομης διάρκειας. Τις απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες, με αποτέλεσμα η πρώτη βροχή να είναι λασποβροχή.