Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 1/11/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 1/11/2014 προβλέπεται αρχικά άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά αναμένεται αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-80%.

Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές κατά διαστήματα ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 31/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 31/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων υπάρχει τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, προς τις πρώτες απογευματινές ώρες θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ.

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 30/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 30/10/2014 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι νεφώσεις σιγά σιγά θα διαλυθούν. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Από τις απογευματινές ώρες και μετά θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 29/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 29/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις απογευματινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, θα υπάρξουν όμως και κάποια μικρά διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα αναμένονται τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Α-ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 28/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 28/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Καθ`όλη τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα του καιρού. Κατά διαστήματα υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ.


Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 27/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 27/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Καθ`όλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εκδηλώνεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Α-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 26/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 26/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Ανά διαστήματα αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι). Επίσης τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας. Μεγαλύτερα ανοίγματα αναμένονται προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, προς το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 25/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 25/10/2014 προβλέπεται άστατος.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί μπόρα σύντομης διάρκειας (όμβρος). Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής τις απογευματινές ώρες. Μεγαλύτερα θα είναι τα ανοίγματα προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Δ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 24/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 24/10/2014 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα και αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης. Κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες ή καταιγίδες, οι οποίες ενδέχεται να χαρακτηρίζονται από μεγάλα ύψη βροχής και υψηλές ραγδαιότητες. Προσοχή, υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινόμενων. Επίσης υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, τα ανοίγματα του καιρού όμως θα είναι μεγαλύτερα και αναμένεται κατά διαστήματα ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι).

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 23/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 23/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες ή καταιγίδες. Οι μπόρες ενδέχεται να δίνουν κατά διαστήματα υψηλές ραγδαιότητες. Επίσης υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης.Τις απογευματινές και βραδινές ώρες αναμένονται μεγάλα ανοίγματα, ενώ θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Προς το τέλος της ημέρας οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και πάλι και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης μπόρας ή καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΝΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 μποφόρ, και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε Ν, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 22/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 22/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι). Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση όμβρων αναμένεται προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 21/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 21/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 20/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 20/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην ελάχιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-65%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 19/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 19/10/2014 προβλέπεται αρχικά άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με αυξημένες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα διαλυθούν. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά αναμένεται αίθριος καιρός, με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-60%.

Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 18/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 18/10/2014 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Λόγω των Β ανέμων το φορτίο αφρικάνικης σκόνης σιγά σιγά θα διαλυθεί.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 17/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 17/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με αυξημένες νεφώσεις, Από τις μεσημβρινές ώρες και μετά θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. 

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα να επικρατεί θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 16/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 16/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 25-70%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μεγαλύτερες ποσότητες, προσδίδοντας μια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 15/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 15/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Από τις απογευματινές ώρες και μετά θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να πυκνώσουν τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 14/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 14/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και μετά. 

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 13/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 13/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-03 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 12/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 12/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 11/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-80-%. 

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 10/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 10/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 9/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτα για αύριο Πέμπτη 9/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν και πάλι σε ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 8/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 8/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας, κυρίως τις πρώτες απογευματινές ώρες. Μεγαλύτερα ανοίγματα αναμένονται προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες.



Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 7/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 7/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρώτες μεσημβρινές-μεσημβρινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας. Από τις απογευματινές ώρες και μετά τα ανοίγματα θα είναι μεγαλύτερα, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 6/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 6/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα υπάρξουν και κάποια ανοίγματα του καιρού και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Κατά διαστήματα αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων υπάρχει τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Α-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 4-5 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 5/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 5/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, κυρίως προς το τέλος της ημέρας. Κατά διαστήματα αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν και κάποιες μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι). Επίσης τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες και μετά θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 4/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 4/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, το πρωί θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ, προς τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες και μετά θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 3/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 3/10/2014 προβλέπεται άστατος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν σποραδικές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις απογευματινές ώρες και μετά αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης τις βραδινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί κάποια μπόρα σύντομης διάρκειας (όμβρος) ή καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 2/10/2014

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 2/10/2014 προβλέπεται αίθριος. 

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-60%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.