Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 1/4/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 1/4/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Σποραδικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους τις μεσημβρινές ώρες, πυκνώνοντας κατά διαστήματα από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Η αφρικάνικη σκόνη θα μεταφερθεί προς την ανατολική Ελλάδα.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 31/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 31/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις νυχτερινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Με αραιές νεφώσεις θα ξεκινήσει και η ημέρα, οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν, ενώ υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες. Από τις πρώτες βραδινές ώρες έως και το τέλος της ημέρας αναμένονται και πάλι αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν, με ένταση 1-2 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα οτι πέσει να είναι λάσπη.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 30/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 30/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, όσο πλησιάζουμε τις πρώτες πρωινές ώρες όμως οι νεφώσεις θα αραιώσουν. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Προς τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις σχεδόν θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Δεν θα υπάρχει όμως διαύγεια στην ατμόσφαιρα λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης σκόνης. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι και τις βραδυνές ώρες, όπου οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και πάλι. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-80%.

Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι, από Α-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε μεγάλες ποσότητες.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 29/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 29/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν όσο πλησιάζουμε τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Α, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 28/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 28/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Οι νυχτερινές ώρες θα κυλήσουν με αραιές νεφώσεις, ενώ η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι νεφώσεις θα πυκνώσουν λίγο περισσότερο αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Timelapse από Καλαμάτα 26-3-2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 27/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 27/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με μικρά ανοίγματα. Με πυκνές νεφώσεις θα ξεκινήσει και η ημέρα, ενώ από τις πρώτες πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες σύντομες μπόρες. Από τις μεσημβρινές έως τις βραδινές ώρες θα παρουσιάζονται όλο και μεγαλύτερα ανοίγματα του καιρού. Αραιές νεφώσεις αναμένονται για τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Δ-ΝΔ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Θα υπάρξει μικρή συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 26/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 26/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα και αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας τις πρώτες πρωινές-πρωινές ώρες. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως τις πρώτες βραδινές ώρες τα ανοίγματα θα είναι περισσότερα και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Αραιές νεφώσεις αναμένονται για τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΝΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 4-5 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Δ, με ένταση 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Η Αφρικάνικη σκόνη θα μεταφερθεί προς την ανατολική Ελλάδα.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 25/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 25/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά. Καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Από τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις απογευματινές ώρες έως και το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ισχυροί, από ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές κατά διαστήματα θα αγγίζουν και τα 6 μποφόρ, το πρωί θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, στα 5-6 μποφόρ, ενώ οι ριπές κατά διαστήματα θα αγγίζουν τα 7, ίσως και τα 8 μποφόρ, το μεσημέρι θα εξασθενίσουν, στα 4-5 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα εξασθενίσουν, στα 1-2 μποφόρ.

Προσοχή: Λόγω των θυελλωδών ανέμων θα επικρατήσει πολύ ισχυρός κυματισμός στο Μεσσηνιακό Κόλπο και τις παράκτιες περιοχές που θα δέχονται τους ΝΑ ανέμους.

Θα υπάρξει αρκετή συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα ότι πέφτει να είναι λάσπη.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 24/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 24/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Οι νυχτερινές ώρες θα κυλήσουν με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το μεσημέρι θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 4-5 μποφόρ.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 23/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 23/3/2013 προβλέπεται αίθριος.

Ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος καθ`όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει μόνο με ηλιοφάνεια, ενώ η ατμόσφαιρα θα έχει εξαιρετική διαύγεια και ορατότητα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 22/3/2013


Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 22/3/2013 προβλέπεται αρχικά άστατος.
 
Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή μέχρι και τις πρωινές ώρες. Από τις πρωινές ώρες και μετά οι νεφώσεις σιγά σιγά θα διαλυθούν και για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται ηλιοφάνεια.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 
Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-70%.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί, από ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές κατά διαστήματα θα αγγίζουν τα 6, πιθανόν και τα 7 μποφόρ. Το βράδυ θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ.
 
Λόγω των θυελλωδών ανέμων θα επικρατεί ισχυρός κυματισμός στο Μεσσηνιακό κόλπο και τις παράκτιες περιοχές που θα δέχονται τον ΒΔ άνεμο. Ιδιαίτερα τα δυτικά παράλια της Μεσσηνίας (προς την πλευρά της Πύλου, Κυπαρισσίας), καθώς η ακτογραμμή από Μαντίνιες και προς Μάνη, ενδέχεται να δεχθούν ριπές ανέμων 8-9 μποφόρ.
 
Η αφρικάνικη σκόνη, λόγω του ΒΔ ρεύματος, θα απομακρυνθεί προς την ανατολική Ελλάδα.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 21/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 21/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Από τις  πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες  και μετά ο ουρανός θα είναι νεφελώδης και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής τις πρώτες πρωινές-πρωινές ώρες. Όσο πλησιάζουμε τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάζει κάποια ανοίγματα. Μεγαλύτερα ανοίγματα θα παρουσιαστούν τις μεσημβρινές ώρες. Από τις απογευματινές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και πάλι και από τις πρώτες βραδινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας.αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. 

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, το πρωί θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς το βράδυ θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα ότι πέφτει να είναι λάσπη.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 20/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 20/3/2013 προβλέπεται αρχικά αίθριος.

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με λίγες σποραδικές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αύξηση και θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-75%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 19/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 19/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες, οι οποίες γρήγορα θα διαλυθούν. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλίσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το μεσημέρι θα; εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε μικρές ποσότητες.

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 18/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κ. Δευτέρα 18/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις νυχτερινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν. Ο ουρανός κατά τη διάρκεια της μέρας θα είναι νεφελώδης με ελάχιστα μικρά ανοίγματα και από τις μεσημβρινές ώρες και μετά αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 17/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 17/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια. Σποραδικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους τις μεσημβρινές ώρες, πυκνώνοντας κατά διαστήματα από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Timelapse από Καλαμάτα 15-3-2013

Timelapse από Καλαμάτα 14-3-2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 16/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 16/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως τις πρώτες πρωινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα για κάποιες σύντομες μπόρες ή και εκδήλωση καταιγίδας. Η ημέρα θα ξεκινήσει με αραιές νεφώσεις και κάποια ανοίγματα ηλιοφάνειας. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και πάλι και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα για κάποιες σύντομες μπόρες.Τις βραδινές ώρες αναμένονται αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, στα 5-6 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν, στα 4-5 μποφόρ.

Λόγω των ισχυρών ΒΔ ανέμων θα επικρατεί ισχυρός κυματισμός στο Μεσσηνιακό Κόλπο και τις παράκτιες περιοχές οι οποίες θα δέχονται τους ΒΔ ανέμους.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 15/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 15/3/2013 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος. 

Ο ουρανός θα είναι νεφελώδης καθ`όλη τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και όλη την ημέρα και αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης. Κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες και καταιγίδες, κυρίως τις πρώτες πρωινές-πρωινές ώρες. Επίσης υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση και θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Δ-ΝΔ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ ενώ οι ριπές κατά διαστήματα θα αγγίζουν και τα 6 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ.

Λόγω των ισχυρών ανέμων θα συνεχιστεί ο ισχυρός κυματισμός στο Μεσσηνιακό Κόλπο και τις παράκτιες περιοχές.

Η στροφή των ανέμων σε Δ-ΝΔ θα απομακρύνει την αφρικάνικη σκόνη προς την ανατολική Ελλάδα, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα όμως, οτι πέφτει θα είναι λάσπη.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 14/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 14/3/2013 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος. 

Ο ουρανός θα είναι νεφελώδης και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών και κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα. Από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Από τις απογευματινές ώρες έως και το τέλος της ημέρας αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης. Το ίδιο διάστημα υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές κατά διαστήματα θα αγγίζουν και τα 6 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΝΔ, με ένταση 4-5 μποφόρ.

Θα υπάρξει ισχυρός κυματισμός μέσα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τις παράκτιες περιοχές, με την ένταση ανέμου να φτάνει στα ανοιχτά τα 7-8 μποφόρ.

Θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα οτι πέφτει να είναι λάσπη.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 13/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 13/3/2013 προβλέπεται άστατος. 

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με κάποια μικρά ανοίγματα και υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς και από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης.


Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 12/3/2013


Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 12/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 
 
Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με κάποια μικρά ανοίγματα. Μέχρι τις πρωινές ώρες όμως οι νεφώσεις σιγά σιγά θα διαλυθούν. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες σποραδικές νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.
 
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ-ΝΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ.
 
Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης σε μικρές ποσότητες.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 11/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 11/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι σχεδόν καθαρός και ξάστερος, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Από τις πρώτες πρωινές ώρες και  μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν ανα διαστήματα, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη αύξηση για την εποχή και θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ.

Θα υπάρξει και πάλι συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης.

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 10/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 10/3/2013 προβλέπεται σχεδόν άστατος. 

Οι νυχτερινές ώρες θα κυλήσουν με καθαρό και ξάστερο ουρανό. Όσο πλησιάζουμε προς τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους πυκνώνοντας  τις πρωινές ώρες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 45-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, και από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Timelapse από Καλαμάτα 8-3-2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 9/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 9/3/2013 προβλέπεται αρχικά άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με κάποια ανοίγματα και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά οι νεφώσεις σιγά σιγά θα διαλυθούν και αναμένεται ηλιοφάνεια, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε Δ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα οτι πέφτει να είναι λάσπη.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Timelapse από Καλαμάτα 7-3-2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 8/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 8/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Καθ`όλη τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και της ημέρας ο ουρανός θα είναι νεφελώδης με ελάχιστα μικρά ανοίγματα και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ και από το πρωί και μετά θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα οτι πέφτει να είναι λάσπη.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 7/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 7/3/2013 προβλέπεται άστατος. 

Ο ουρανός θα είναι νεφελώδης καθ`όλη τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών καθώς και της ημέρας, με ελάχιστα ανοίγματα και αναμένεται κατά διαστήματα ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ θα εκδηλωθούν και κάποιες σύντομες μπόρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και προς το βράδυ θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ.

Λόγω των ΝΑ ανέμων θα υπάρξει συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με αποτέλεσμα οτι πέφτει να είναι λάσπη.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τετάρτη 6/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 6/3/2013 προβλέπεται άστατος. 

Ο ουρανός θα είναι νεφελώδης καθ`όλη τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας. Αργά το βράδυ, προς το τέλος της ημέρας, αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Α, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό κόλπο θα επικρατήσουν πιο ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρού κυματισμού μέσα στον κόλπο και τις παράκτιες περιοχές που θα δέχονται τον Ανατολικό άνεμο.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 5/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 5/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος. 

Τις νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, ενώ προς τις πρώτες μεσημβρινές ώρες σποραδικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, πυκνώνοντας κατά διαστήματα από τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, προς το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Timelapse από Καλαμάτα 3-3-2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 4/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 4/3/2013 προβλέπεται σχεδόν αίθριος.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα διαλυθούν γρήγορα. Καθαρός και ξάστερος θα είναι ο ουρανός για το υπόλοιπο της νύχτας. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια. Σποραδικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους τις πρώτες μεσημβρινές ώρες, πυκνώνοντας κατά διαστήματα από τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις πρώτες βραδινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Κυριακή 3/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 3/3/2013 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος.

Ατμοσφαιρική διαταραχή προερχόμενη από Ιταλία και εμπλουτισμένη με υδρατμούς από το Ιόνιο θα πλήξει την περιοχή μας από τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ποιο συγκεκριμένα, από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως τις πρωινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης και αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης. Επίσης τις ώρες αυτές αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές μπόρες, καταιγίδες με έντονα ηλεκτρικά και χαλαζόπτωση. Κατά διαστήματα τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Προσοχή για πιθανή εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων. Τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Από τις πρωινές έως τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης και κάποιες σύντομες μπόρες. Από τις μεσημβρινές ώρες και μετά οι νεφώσεις σιγά σιγά θα αραιώσουν. Με αραιές νεφώσεις θα κυλήσει το υπόλοιπο της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, μέσα στις όποιες καταιγίδες όμως εκδηλωθούν θα υπάρχουν ριπές που θα αγγίζουν τα 4-5 μποφόρ.Τις πρωινές ώρες θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά θα στραφούν σε ΒΑ και θα ενισχυθούν σημαντικά, με ένταση 5-6 μποφόρ, ενώ οι ριπές θα αγγίζουν και τα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ.

Λόγω των ισχυρών ανέμων τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει ισχυρός κυματισμός στο Μεσσηνιακό Κόλπο και τις παράκτιες περιοχές που θα δέχονται το χτύπημα του ΒΑ ανέμου.


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 2/3/2013

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 2/3/2013 προβλέπεται άστατος.

Τις νυχτερινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα ξαστεριάς. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι τις απογευματινές ώρες. Από το απόγευμα και μετά θα επικρατήσουν πυκνότερες νεφώσεις και τις βραδινές ώρες, κυρίως προς το τέλος της ημέρας, αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Υπάρχει ακόμα πιθανότητα για κάποιες σύντομες μπόρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, στα 4-5 μποφόρ.

Από τις απογευματινές ώρες και μετά θα επικρατήσει ισχυρός κυματισμός στο Μεσσηνιακό Κόλπο και τις παράκτιες περιοχές.

Θα υπάρξει συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης. Κατά συνέπεια οτι βροχή πέσει τη νύχτα θα είναι λάσπη.